Uldahls vejleder og hjælper, hvis De er i Fredensborg og har brug for en bedemand i forbindelse med en begravelse eller bisættelse.

Igennem en årrække har vi været et familiefirma, som har haft fokus på at hjælpe efterladte, som skal sige farvel til deres kære. Denne sidste rejse kan ofte være smertelig, og det er vores fornemste opgave at hjælpe til, således at De kan lægge Deres kræfter de rette steder i den svære tid.

Ring til os på tlf. 2164 2970, hvis De har brug for råd og god vejledning

Vi bistår som bedemand med at sørge for at bisættelser og begravelser er så personlige og minderige som muligt, og netop vores erfaring gør, at De trygt kan overlade de praktiske opgaver i forbindelse med begravelsen til os. Vi kender til alle procedurer, og vi står parate til at hjælpe Dem, så De konstant føler Dem tryg i den svære tid.

Vi hjælper med begravelser i Fredensborg

Fredensborg er blot ét af mange områder vi bistår med begravelser og bisættelser, og som uddannet bedemand er det vigtigt at understrege, at De kan kontakte os når som helst. Vi er bemandet ved telefonerne døgnet rundt, også i weekender og helligdage, hvis De får brug for en bedemand med en konsekvent etik. Vi har en faglig ballast via den rette uddannelse blandt hele vores personale.

Dette betyder at De med sindsro kan overlade alle praktiske opgaver i forbindelse med begravelsen til os. Vi hjælper eksempelvis med dødsannonce i avisen, blomster, bårebuketter og papirarbejde i forbindelse med dødsfaldet. Netop denne hjælp er med til, at De bevarer roen og overblikket undervejs. Skulle De på noget tidspunkt være i tvivl om det mindste, kan De altid ringe til os. Så er vi til Deres disposition med gode råd og vejledning øjeblikkeligt.

Hørsholm og Fredensborg – vi kommer gerne til Dem

Vi kommer gerne hjem til Dem privat, og De er naturligvis også velkommen til at besøge os i vores begravelsesforretning på Hovedgaden 28 i Hørsholm. Vi kører som sagt meget gerne til Fredensborg og tager en snak med Dem dér, hvis De ønsker dette.

Det kan være meget overrumplende og ressourcekrævende pludselig at skulle tage stilling til en begravelse eller bisættelse, når ens kære forlader én. Det ved vi alt om, og vores erfaring som bedemand kommer Dem til gode, når vi for eksempel varetager alle kontakter til offentlige instanser og myndigheder.

Det hjælper vi Dem med, og de kan trygt overlade disse praktiske opgaver til Deres lokale bedemand.

Ring til os på tlf. 2164 2970