Bedemand i Vedbæk

Uldahls Begravelsesforretning er jeres certificerede bedemand / bededame i Vedbæk. Vi hjælper jer med at arrangere en personlig og smuk bisættelse eller begravelse i Vedbæk Kirke.

Når I har brug for os, er vi der altid

I er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om begravelser, bisættelser og andre praktiske informationer omkring dødsfald. Vi træffes alle ugens dage på telefon 2164 2970 – døgnet rundt. I er naturligvis velkommen til at besøge os i vores lokaler i Hørsholm, blot 10 minutters kørsel fra Vedbæk.

Vi hjælper med kontakt til præst og kirkekontoret i Vedbæk

Vedbæk Kirkekontor er beliggende på Vedbæk Stationsvej 9, 2950 Vedbæk. Kirkekontoret passes af kordegn Greta Vidalis.

Vedbæk Kirkes adresse er Enrumvej 30, 2950 Vedbæk. Kirken har 200 siddepladser. Der er mulighed for blomster eller lys (LED lys) i stolerækkerne.

Vedbæk Kirke har et musikanlæg, hvorpå det er muligt at afspille musik fra f.eks. en smartphone eller via et CD-anlæg. Uldahls står gerne for anlæg og afspilning af musik i kirken.

Vedbæk Kirkegård

Vedbæk Kirkegård er beliggende ved siden af kirken. Kirkegårdens gravere er normalt til at træffe på kirkegården, men kirkegården administeres via Rudersdal Kirkegårdskontor på Søllerød Kirkegård.

Vedbæk Kirkegård har bl.a. en fællesgrav hvor det er muligt at overvære nedsættelsen af urnen. Dette betyder at urnens placering i fællesgraven er kendt af de pårørende, hvilket ellers ikke er muligt på de fleste fællesgrave.

Kirkegården har også små urnegravsteder med plads til 2 urner og en lille stenplade med navne.

Vi hjælper med praktiske detaljer

I forbindelse med dødsfald er der en række praktiske ting, som I – som pårørende – skal tage stilling til. Vores erfaring som bedemænd fortæller, at det kan være svært at tage stilling til sådanne praktiske detaljer, når man har mistet én man har kær. Derfor skal I bruge os som jeres forlængede arm, når der skal for eksempel skal tages stilling til:

  • Dødsannoncer i dagblad/ugeavis
  • Bisættelse eller begravelse
  • Kiste og urne
  • Askespredning på hav
  • Kontakt til offentlige myndigheder
  • Mindekomsammen
  • Blomster og bårebuketter
  • Udgifter til kirkegård / gravsted