Bedemand i Rungsted

Som lokal bedemand i Rungsted, hjælper vi jer med at afholde en smuk og personlig bisættelse eller begravelse i Rungsted. Vi garanterer at vores dygtige personale vil være jer behjælpelig med alt, hvad I måtte ønske.

Når I har brug for os, er vi der altid

Når man mister en ægtefælle, en ven, sin mor eller far bryder ens verden sammen og det kan være svært at bevare overblikket. Vi er klar alle dage – døgnet rundt til at hjælpe og vejlede jer.

Vi kan hjælpe de pårørende med at arrangere en smuk og værdig bisættelse eller begravelse i Rungsted Kirke.

En personlig samtale om begravelsen eller bisættelsen

Hos Uldahls hjælper vi jer med alt det praktiske i forbindelse med en bisættelse eller begravelse i Rungsted Kirke. Vi holder et personligt møde med jer, som kan finde sted hos os på Hovedgaden 28, 2970 Hørsholm eller i de pårørendes eget hjem.

Ved denne samtale gennemgår vi hele forløbet og aftaler hvilke opgaver de pårørende ønsker hjælp til. De pårørende er også velkommen til selv at løse nogle af opgaverne, hvis de ønsker det.

Vi hjælper naturligvis også med kontakt til præsterne i Rungsted Kirke og kirkegården.

Vi hjælper jer med begravelse i Rungsted

En begravelse eller bisættelse i Rungsted kan finde sted i Rungsted Kirke.

Rungsted Kirke er beliggende på Bolbrovej 15, 2960 Rungsted Kyst. Kirkekontoret er beliggende på Det Fælles Kirkekontor i Hørsholm Kirke og Sognegård Barakstien 2, 2970 Hørsholm.

Rungsted Kirke har plads til 160 personer, fordelt på 24 rækker. Der er ikke mulighed for lys i bænkerækkerne, men man er velkommen til at sætte blomster i stedet. Kirken bliver udsmykket med bl.a. med levende lys på alteret og på knæfaldet.

Tag en virtuel tur i Rungsted Kirke her.

En praktisk huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver som bedemanden normalt ikke varetager. Vi har lavet denne uforpligtende huskeliste med et par gode råd til pårørende. Det er naturligvis ikke alle opgaver som er relevante for alle, men nedenstående er ment som en vejledning.

  • Opsigelse af bolig
  • Afmelding af afdødes abonnementer (avis, tv, telefon, internet m.m.)
  • Afmelding af forsikring
  • Betalingsaftaler

Hent den fulde liste her: Huskeliste og gode råd