Bedemand i Nivå

Katrine og Christian Uldahl er jeres lokale bedemand i Nivå. Vi har vores begravelsesforretning i Hørsholm, men vi hjælper naturligvis også jer, hvis I eller afdøde bor i Nivå. Vi hjælper med begravelser og bisættelser i hele Nordsjælland, herunder Nivå.

Lokal bedemand i Nivå – tæt på jer.

Vores opgave som bedemænd er at hjælpe jer med begravelse eller bisættelse i Nivå. Vi har mange års erfaring og guider jer sikkert og trygt igennem forløbet. I kan overlade alle praktiske forhold og opgaver til os. Vi er lokale i Nivå og hjælper med kontakt til præsterne og kirkegårdsgraveren i Nivå Kirke og Nivå Kirkegård. Vi kender alle procedurer, når det handler om skabe en smuk og personlig afsked. Vi er jeres garanti for, at I kan føle jer tryg i den svære tid.

Når I har brug for os, er vi der altid

Når vi mister én vi har kær, opstår der en lang rækker praktiske spørgsmål og opgaver. Vi hjælper jer igennem hele forløbet og med at bevare overblikket. Vi tager os af alle de praktiske opgaver, som I ønsker vi skal tage os af. Af forskellige praktiske opgaver kan vi for eksempel nævne:

  • Kontakt til præsten i Nivå Kirke
  • Udtagelse af gravsted på Nivå Kirkegård
  • Udfyldelse og registering af alle dokumenter – herunder til kommune og skifteret.
  • Bestilling af blomster og bårebuketter
  • Valg af kiste og/eller urne
  • Arrangering af sammenkomst f.eks. i Nivå Kirkes sognegård
  • Indrykning af dødsannoncer i avisen
  • Ansøgning om begravelseshjælp

Nivå Kirke

Hvis begravelsen eller bisættelsen skal foregå i Nivå Kirke, der er placeret i Karlebo Sogn, er Uldahls jeres lokale bedemand. Vi står klar til at bistå jer med alle praktiske opgaver i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen.

Nivå Kirke er beliggende på Nivå Kirkevej 3, 2990 Nivå.

Nivå Kirke er bygget i 1909, og det er muligt at køre bil op til indgangen. Der er heller ingen trappetrin ved indgangen til kirken, hvilket gør det lettere for gangbesværede.

Der er plads til 275 personer i Nivå Kirke.

Mindesammenkomst i Nivå Sognegård

Efter bisættelsen / begravelsen er det muligt at afholde mindesammenkomst i Nivå Kirkes Sognegård.

Sognegårdens adresse er Rantzausvej 2, 2990 Nivå.

Uldahls hjælper gerne med reservering af sognegården og arrangering af mindesammenkomsten.