Bedemand i Lillerød

Uldahls kan hjælpe jer med arrangering af begravelser og bisættelser i Lillerød. Vores kontor er beliggende tæt på Lillerød by, men vi kommer gerne hjem til jer og taler med jer.

Når I har brug for os, er vi der altid

Vi ved at det er vigtigt, at få den rigtige vejledning og hjælp når man mister én af sine kære. Denne hjælp får I hos os.

Vi træffes alle dage – også søn- og helligdage på telefon 2164 2970. I vil altid få personlig kontakt til én af vore dygtige bedemænd. Her kan vi vejlede jer om mulighederne for en smuk og personlig begravelse i Lillerød.

Begravelse fra Lillerød Kirke

Lillerød Kirke er beliggende Kirkehaven 3, 3450 Allerød. Kirken kan rumme ca. 100 personer. Der er mulighed for levende lys i stolerækkerne. På Lillerød Kirkegård er der mulighed for at udtage et traditionelt gravsted, ukendt fællesgrav eller et plænegravsted.

Uldahls hjælper jer med kontakt til præsten og kirkegårdsgraveren med hensyn til udtagelse af gravsted på Lillerød Kirkegård. Vi hjælper med kontakt til præsten og kirkekontoret, så dato og tidspunkt for begravelsen kan fastlægges.

Begravelse på Lillerød Kirkegård

Lillerød Kirkegård ligger omkring Lillerød Kirke. Vi har lang erfaring med begravelser på Lillerød Kirkegård.

Vi er lokale bedemænd og jeres garanti for at afskeden bliver så personlig og smuk som muligt.

I kan trygt overlade de mange praktiske opgaver i forbindelse med begravelsen til os.