Bedemand i Humlebæk

Vi er jeres lokale bedemand i Humlebæk. Vi hjælper jer med at afholde en smuk og personlig bisættelse eller begravelse i Humlebæk Kirke.

Når I har brug for os er vi der altid

Når vi mister vores mor eller far, ægtefælle eller en ven bryder verden sammen og det kan være svært at bevare overblikket.

Vi hjælper og vejleder de pårørende med at arrangere en smuk og værdig bisættelse eller begravelse i Humlebæk.

En personlig samtale om begravelsen eller bisættelsen

Hos Uldahls er det vigtigt at de pårørende føler sig i trygge og kompetente hænder. Vi afholder der altid et personligt møde med de pårørende, som kan finde sted hos os på Hovedgaden 28, 2970 Hørsholm eller i de pårørendes eget hjem.

Ved samtalen gennemgår vi de pårørendes ønsker til bisættelsen/begravelsen. Hos Uldahls lægger vi stor vægt på, at afskeden bliver smuk og personlig. Nogle gange har den afdøde person selv har nedskrevet sine ønsker til sin bisættelse eller begravelse i folderen “Min sidste vilje”.

Lokal bedemand i Humlebæk

En begravelse eller bisættelse i Humlebæk kan finde sted i Humlebæk Kirke. Det er også muligt at afholde ceremonien i Torpen Kapel, hvis de pårørende ikke ønsker en kirkelig handling.

Humlebæk Kirke er beliggende Humlebæk Strandvej 23A, 3050 Humlebæk. Humlebæk Kirkegårdskontor er beliggende bagved Humlebæk Kirke.

Humlebæk Kirke har 220 siddepladser.

Vi hjælper jer med alt det praktiske

Ud over at vi kan hjælpe med ovenstående, hjælper vi jer også med en lang række praktiske opgaver i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen.

Disse opgaver er bl.a. bestilling af kiste, urne, blomster, kistepynt, mindesammenkomst, udtagelse af gravsted og lign.

Ligeledes varetager vi al papirarbejdet og underretninger af myndigheder i forbindelse med en forestående begravelse fra Humlebæk Kirke.