Bedemand i Hørsholm

Vi er den lokale bedemand i Hørsholm, men vi assisterer også i Rungsted Kyst, Nivå, Kokkedal, Fredensborg, Karlebo og Humlebæk. Vi hjælper og vejleder jer med at arrangere en personlig bisættelse eller begravelse i Hørsholm. Vi tager hånd om alle praktiske opgaver og sørger for, at I får overblik og ro i en svær tid.

Når I har brug for os, er vi der altid

I er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om begravelser, bisættelser og andre praktiske informationer omkring dødsfald. Vi træffes alle ugens dage på telefon 2164 2970 – døgnet rundt.

Vores forretning ligger på Hovedgaden 28, 2970 Hørsholm, ved springvandet foran Hørsholm Apotek.

Vi kan hjælpe med kontakt til Hørsholm Kirke og Hørsholm Kirkegård

Vi er lokale bedemænd i Hørsholm og hjælper jer med at arrangere en personlig begravelse fra Hørsholm Kirke eller Hørsholm Kirkegårds Kapel.

Hørsholm Kirke er beliggende på Kirke Allé i Hørsholm. Kirkekontoret er beliggende på Barakstien 2, 2970 Hørsholm.

Kirken har 350 siddepladser i alt. 200 på gulvet og 150 på 1. sal. Der er endvidere mulighed for pyntning med blomster i Hørsholm Kirkes 28 stolerækker. Kirken har et musikanlæg som gør det muligt at afspille musik fra en CD.

Hørsholm Kirkegårds Kapel

Hvis afdøde var medlem af folkekirken og bosat i Fredensborg eller Hørsholm Kommune, er det gratis at benytte Hørsholm Kirkegårds Kapel til begravelseshandlingen. Dog er der et tillæg kr. 693 for bisættelser og begravelser om lørdagen.

Kapellet er beliggende tæt på Aboretet og kan benyttes både til kirkelige og ikke- kirkelige handlinger. Kapellet er smukt indrettet og ligner en lille kirke.

Der er plads til 100 siddende personer fordelt på 24 bænkerækker i kapellet.