Bedemand i Blovstrød

Uldahls – personlige begravelser har lang erfaring med arrangering af begravelser og bisættelser i Blovstrød Kirke. Vores kontor er beliggende tæt på Blovstrød by, men vi kommer gerne hjem til jer .

Vi hjælper med personlige begravelser og bisættelser

Vi er et familiefirma bestående af søskendeparret Katrine og Christian Uldahl. Vi er eksaminerede bedemænd og er uddannet hos brancheforeningen Danske Bedemænd. Det er jeres tryghed for en professionel og tryg vedledning og hjælp.

Vi har sammenlagt mere end 30 års erfaring med at arrangere en smuk og personlig begravelse i Blovstrød. Ring trygt til os på telefon 2164 2970 vedrørende vejledning om bisættelse eller begravelse i Blovstrød.

Vi kan hjælpe med kontakt til kirke og præst i Blovstrød

Blovstrød Kirke er beliggende Kærvej 20, 3450 Allerød, Blovstrød sogn. Kirken kan rumme ca. 100 personer. Der er mulighed for levende lys i stolerækkerne eller en kombination og blomster og lys. Kirken er beliggende på Blovstrød Kirkegård.

Kirkegården rummer traditionelle gravsteder, den ukendte fællesgrav og plænegravsteder. Uldahls hjælper jer med kontakt til præsten og kirkegårdsgraveren med hensyn til udtagelse af gravsted på Blovstrød Kirkegård.

Blovstrød Kirkes sognegård

Efter bisættelsen eller begravelsen kan gravøl/mindesammenkomst finde sted i Blovstrød Kirke Sognegård. Sognegården ligger over for kirken og har plads til ca. 100 personer.

Kirkens frivillige kan hjælpe med indkøb, borddækning og oprydning, så I kan bruge tiden på at tale med gæsterne. Uldahls hjælper jer gerne med at arrangere gravøl/mindesammenkomst i Blovstrød Sognegård.

Vi hjælper jer trygt igennem hele forløbet.