Bedemand i Asminderød

Uldahls – personlige begravelser bistår med begravelser og bisættelser i Asminderød og andre byer i Nordsjælland. Vi er et familiefirma med mange års erfaring når det handler om hjælp og assistance ved dødsfald.

Jeres lokale eksaminerede bedemænd i Asminderød

Søskendeparret Katrine Uldahl og Christian Uldahl er begge opvokset i familiens begravelsesforretning. Sammen har de over 30 års erfaring inden for arrangering og gennemførsler af bisættelser og begravelser.

Bedemand Christian Uldahl fungerer ligeledes som foredragsholder i Frivilligcenter Rudersdal, Birkerød Kirke, Vedbæk Kirke, Holte Kirke, Gammel Holte Kirke og Rungsted Kirke.

Begravelse fra Asminderød Kirke

Vi hjælper jer med at arrangere en begravelse fra Asminderød Kirke. Vi er lokale bedemænd og hjælper gerne med kontakt til kirkekontoret. Vi hjælper jer med kontakt til præsten, så dato og tidspunkt for begravelsen kan fastlægges.

Vi hjælper gerne med indrykning af dødsannoncer, pyntning af kisten med blomster, udsmykning af Asminderød Kirke. Evt. trykning af salmeblade og arrangering af mindesammenkomst efter begravelsen.

    Når I har brug for os i Asminderød, er vi der altid

    I er velkommen til at kontakt os på telefon 2164 2970m, hvis I får brug for vores hjælp.

    Vi træffes alle dage – også søn- og hellige. Vi sidder ved telefonen og er altid klar til at besvare jeres spørgsmål. I vil altid få personlig kontakt med én af vore dygtige bedemænd.

    Vi kommer gerne hjem til jer i Asminderød og holder et uforpligtende møde. På mødet vil vi vejlede og hjælpe jer med at arrangere en smuk og personlig begravelse.