Bedemand i Allerød

Det kan være meget belastende og ressourcekrævende pludselig at skulle tage stilling til en begravelse eller bisættelse, når ens kære går bort. Man har brug for hjælp til de mange praktiske opgaver, som der skal tages stilling til i forbindelse med et dødsfald. Denne hjælp får I hos Uldahls – personlige begravelser.

Når I har brug for os, er vi der altid

Vi har mange års og hjælper jer trygt og sikkert igennem forløbet. Vi hjælper jer med alle praktiske opgaver, herunder også kontakt og underretning af alle offentlige instanser og myndigheder.

Allerød er ét af de områder hvor vi bistår med begravelser og bisættelser. Vi er eksaminerede bedemænd via vores Brancheorganisation Danske Bedemænd.

Et personligt møde i Allerød eller hos hjemme hos jer

I er velkommen til at kontakte os når som helst. Vi sidder klar ved telefonen alle dage – også søn- og helligdage. I vil altid få personlig kontakt.

Vi kommer gerne hjem til jer og afholder et uforpligtende møde.

Uldahls hjælper eksempelvis med dødsannonce i avisen, blomster, bårebuketter, indhentning af økonomisk begravelseshjælp og indberetning af dødsfaldet til myndighederne. Netop denne hjælp er med til, at I kan bevare roen og overblikket undervejs.

Bedemand i Allerød – vi kommer gerne til jer

Vi kommer gerne hjem til jer, men I er naturligvis også velkommen til at besøge os i vores begravelsesforretning.

Det er ikke længere nødvendigt at medbringe personlige dokumenter til mødet med bedemanden. Tidligere skulle de pårørende medbringer dåbs- og vielsesattest. I dag rekvirerer vi alle oplysninger digitalt.