For en smuk og personlig begravelse

Tlf: 2164 2970

Min sidste vilje

03. maj. 2018

I formularen Min sidste vilje kan De nedskrive Deres ønsker til Deres begravelse/bisættelse. Ved at udfylde Min sidste vilje hjælper De Deres pårørende ved på forhånd at træffe nogle af de svære valg, som er nødvendige, når der skal arrangeres en begravelse eller bisættelse.

Hensigten med Min sidste vilje er at skabe dialog og oplyse om mulighederne. De behøver ikke tage stilling til alle punkter i formularen.

Det er vores oplevelse, at har afdøde selv har taget stilling til sine ønsker på forhånd, er det en stor hjælp for de efterladte i den svære tid efter dødsfaldet. Det giver de pårørende tryghed og ro at vide, at begravelseshandlingen er efter afdødes eget ønske.

4 gode råd til udfyldelse af Min sidste vilje

  • Fortæl Deres nærmeste at De har udfyldt min sidste vilje, samt hvor De opbevarer dokumentet.
  • Opbevarer De dokumentet elektronisk f.eks. på en computer, USB, DropBox el.lign. så husk at fortælle Deres nærmeste hvor de opbevarer Deres brugernavn/koder.
  • Husk at skrive dato på dokumentet. Dette gør det lettere at finde den nyeste udgave, hvis De udfylder en ny Min sidste vilje eller foretager rettelser.
  • Skriv hvis De ønsker at fravælge f.eks. dødsannonce i avisen, obduktion el. lign.

Min sidste vilje er ikke et juridisk bindende dokument på samme måde som et testamente. De pårørende kan kun Deres ønsker, såfremt de ikke overstiger de økonomiske midler som er til rådighed eller strider imod gældende regler og love.

Såfremt De måtte have spørgsmål til Min sidste vilje er De altid velkommen til at kontakte os på telefon 2164 2970. Vi sender Dem gerne et eksemplar uden beregning.

Christian Uldahl og Katrine Uldahl

Christian Uldahl
Katrine Uldahl
Eksaminerede bedemænd

Hovedgaden 28
2970 Hørsholm

Telefon: 2164 2970
post@uldahls.dk