For en smuk og personlig begravelse

Tlf: 2164 2970

Bedemand i Allerød

Det kan være meget belastende og ressourcekrævende pludselig at skulle tage stilling til en begravelse eller bisættelse, når ens kære går bort. Man har brug for hjælp til de mange praktiske opgaver, som der skal tages stilling til i forbindelse med et dødsfald.

Denne hjælp får De hos Uldahls – personlige begravelser.

Vi har mange års og hjælper Dem trygt og sikkert igennem forløbet. Vi hjælper Dem med alle praktiske opgaver, herunder også kontakt og underretning af alle offentlige instanser og myndigheder.

Allerød er ét af de områder hvor vi bistår med begravelser og bisættelser. Vi er eksaminerede bedemænd via vores Brancheorganisation Danske Bedemænd.

 

Et personligt møde i Allerød eller hos Dem

De kan kontakte os når som helst. Vi sidder klar ved telefonen alle dage – også søn- og helligdage. De vil altid få personlig kontakt. Vi kommer gerne hjem til Dem og afholder et uforpligtende møde.

Vi yder en personlig og omsorgsfuld service og hjælper Dem igennem hele forløbet. Vi har høj faglighed og en konsekvent etik, Vi er alle uddannet eksamineret bedemænd igennem vores brancheorganisation Danske Bedemænd.

Dette betyder, at De med sindsro kan overlade alle praktiske opgaver i forbindelse med begravelsen til os. Uldahls hjælper eksempelvis med dødsannonce i avisen, blomster, bårebuketter, indhentning af økonomisk begravelseshjælp og indberetning af dødsfaldet til myndighederne. Netop denne hjælp er med til, at De kan bevare roen og overblikket undervejs.

 

Allerød – vi kommer gerne til Dem

Vi kommer gerne hjem til Dem, men De er naturligvis også velkommen til at besøge os i vores begravelsesforretning.

Det er ikke længere nødvendigt at medbringer personlige dokumenter til mødet med bedemanden. Tidligere skulle de pårørende medbringer dåbs- og vielsesattest. I dag rekvirerer vi alle oplysninger digitalt.

Christian Uldahl og Katrine Uldahl

Christian Uldahl
Katrine Uldahl
Eksaminerede bedemænd

Hovedgaden 28
2970 Hørsholm

Telefon: 2164 2970
post@uldahls.dk