Økonomi ved en begravelse

For mange efterladte kan det være svært at overskue økonomien omkring en begravelse, fordi der er mange følelser involveret og hensyn at tage. For os er det vigtigt, at I også her føler, at I hele tiden har det nødvendige overblik. Vi hjælper jer bl.a. med at ansøge om økonomisk tilskud til begravelsen.

Støtte til begravelse og bisættelse

Undervejs udarbejder vi gerne et overslag med udgifterne i forbindelse med begravelsen. Nedenfor har vi oplistet nogle af de mest almindelige tilskudsordninger:

  • Begravelseshjælp fra Udbetaling Danmark
  • Tilskud fra Sygeforsikringen Danmark
  • ATP
  • Dansk Ligbrændingsforening
  • Vejlekassen

Hvad koster en begravelse?

Hos Uldahls ønsker vi, at give vores kunder en smuk og personlig begravelse til den rigtige pris. Men det kræver ofte en individuel og uddybende samtale med de pårørende for at finde den rigtige løsning, når der skal siges farvel for sidste gang.

Læs mere

Begravelseshjælp

I henhold til Sundhedsloven yder det offentlige en formueafhængig begravelseshjælp. Formuegrænser og satser er fastsættes én gang om året af Sundhedsstyrelsen.

Læs mere

Kontakt til skifteretten

At skifte betyder, at afdødes bo bliver fordelt. I Danmark er det skifteretten, der varetager denne fordeling af afdødes ejendele enten til afdødes ægtefælle eller til afdødes arvinger (børn, børnebørn m.v.).

Læs mere