For en smuk og personlig begravelse

Tlf: 2164 2970

Bedemand i Fredensborg

Som bedemand og bededame hjælper vi Dem med begravelser og bisættelser i Fredensborg. Uldahls - personlige begravelser er et familiefirma bestående af søskendeparret Katrine og Christian Uldahl. 

Vi vejleder og hjælper, hvis De er i Fredensborg og har brug for en dygtig bedemand.

For mange er det en svær og uoverskuelig situation. Man har brug for at få den rette hjælp og vejledning. Denne hjælp får De hos os.

 

Når De har brug for os i Fredensborg, er vi der altid - også søn- og helligdage.

Vi er klar ved telefonen alle dage -søgnet rundt. De er altid velkommen til at kontakte os på telefon 2164 2970.

Vi hjælper med begravelser og bisættelser i Fredensborg

Fredensborg er blot ét af mange områder, vi bistår med begravelser og bisættelser. Vi er uddannede eksaminerede bedemænd via vores brancheorganisation Danske Bedemænd. Dette er Deres sikkerhed for en professionel og værdig service igennem hele forløbet. Vi yder en personlig og omsorgfuld service alle dage - hele døgnet.

Dette betyder, at De med sindsro kan overlade alle praktiske opgaver i forbindelse med begravelsen til os. 

Uldahls hjælper eksempelvis med dødsannonce i avisen, blomster, bårebuketter og papirarbejde i forbindelse med dødsfaldet. Netop denne hjælp er med til, at De kan bevare roen og overblikket undervejs. 

 

Vi hjælper med kontakt til kirken og kirkegården i Fredensborg

Vi hjælper Dem med kontakt til kirken og præsten. Vi kan også hjælpe Dem med gravsted på en kirkegårdene i Fredensborg.  

Deres bedemand i Fredensborg

Fredensborg – vi kommer gerne til Dem

Vi kommer gerne hjem til Dem privat, men De er naturligvis også velkommen til at besøge os i vores begravelsesforretning.

Det kan være meget belastende og ressourcekrævende at skulle tage stilling til en begravelse eller bisættelse, når ens kære går bort. Det ved vi, og vores erfaring som bedemand kommer Dem til gode, når vi for eksempel varetager alle kontakter til offentlige instanser og myndigheder. De kan med andre ord trygt overlade en række praktiske opgaver til os, således at De i stedet kan lægge deres personlige ressourcer de rette steder.

Vi hjælper Dem igennem hele forløbet.  De kan trygt overlade afskeden af Deres kære til Deres lokale bedemand, Uldahls -personlige begravelser  i Fredensborg.

Ring til os på tlf. 2164 2970

Christian Uldahl og Katrine Uldahl

Christian Uldahl
Katrine Uldahl
Eksaminerede bedemænd

Hovedgaden 28
2970 Hørsholm

Telefon: 2164 2970
post@uldahls.dk