For en smuk og personlig begravelse

Tlf: 2164 2970

Bedemand i Fredensborg

Uldahls er fysisk placeret i Hørsholm, men vi hjælper også gerne som bedemand med begravelser og bisættelser i Fredensborg. Vi hedder Katrine og Christian Uldahl, og vi er her for Dem.

Vi vejleder og hjælper, hvis De er i Fredensborg og har brug for en bedemand i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. Igennem en årrække har vi været et familiefirma, som har haft fokus på at hjælpe efterladte, som skal sige farvel til deres kære. Denne sidste rejse kan ofte være smertelig, og som bedemand er det vores fineste opgave at hjælpe til, således at De kan lægge Deres kræfter de rette steder i den svære tid.

Ring til os på tlf. 2164 2970, hvis De har brug for råd og god vejledning

Vi bistår som bedemand med at sørge for at bisættelser og begravelser i Fredensborg er så personlige og minderige som muligt, og netop vores erfaring gør, at De trygt kan overlade de praktiske opgaver i forbindelse med begravelsen til os. Vi kender til alle procedurer, og vi står parate til at hjælpe Dem, så De konstant føler Dem tryg i den svære tid.

Vi hjælper med begravelser og bisættelser i Fredensborg

Fredensborg er blot ét af mange områder, vi bistår med begravelser og bisættelser, og som uddannet bedemand er det vigtigt at understrege, at De kan kontakte os når som helst. Vi er bemandet ved telefonerne døgnet rundt, også i weekender og helligdage, hvis De får brug for en bedemand med en konsekvent etik. Vi har en faglig ballast via den rette bedemandsuddannelse.

Dette betyder, at De med sindsro kan overlade alle praktiske opgaver i forbindelse med begravelsen til os. Deres lokale bedemand hjælper eksempelvis med dødsannonce i avisen, blomster, bårebuketter og papirarbejde i forbindelse med dødsfaldet. Netop denne hjælp er med til, at De bevarer roen og overblikket undervejs. Skulle De på noget tidspunkt være i tvivl om det mindste, kan De altid ringe til os. Så er vi - som uddannede bedemand og bededame - til Deres disposition med gode råd og vejledning øjeblikkeligt.

Vi hjælper med kontakt til kirken og kirkegården i Fredensborg

Vi hjælper Dem med kontakt til kirken og præsten. Vi kan også hjælpe Dem med gravsted på en kirkegårdene i Fredensborg.  

Deres bedemand i Fredensborg

Hørsholm og Fredensborg – vi kommer gerne til Dem

Vi kommer gerne hjem til Dem privat, og De er naturligvis også velkommen til at besøge os i vores begravelsesforretning på Hovedgaden 28 i Hørsholm. Vi kører som sagt meget gerne til Fredensborg og tager en snak med Dem dér, hvor De ønsker dette.

Det kan være meget belastende og ressourcekrævende pludselig at skulle tage stilling til en begravelse eller bisættelse, når ens kære går bort. Det ved vi, og vores erfaring som bedemand kommer Dem til gode, når vi for eksempel varetager alle kontakter til offentlige instanser og myndigheder. De kan med andre ord trygt overlade en række praktiske opgaver til os, således at De i stedet kan lægge deres personlige ressourcer de rette steder.

Det hjælper vi Dem med, og de kan trygt overlade stillingtagen til Deres lokale bedemand, Uldahls -personlige begravelser  i Fredensborg.

Ring til os på tlf. 2164 2970

Christian Uldahl og Katrine Uldahl

Christian Uldahl
Katrine Uldahl
Eksaminerede bedemænd

Hovedgaden 28
2970 Hørsholm

Telefon: 2164 2970
post@uldahls.dk