For en smuk og personlig begravelse

Uldahls – personlige begravelser.

Uldahls er et familiefirma, hvor den vigtigste opgave er at rådgive og hjælpe familier, som har mistet. Vi bistår med personlige begravelser og bisættelser.

For os er det vigtigt at De føler Dem tryg hele vejen.

Vi går til opgaven med afsæt i mange års erfaring, en konsekvent etik og den rette uddannelse af hele vores personale.

Hos Uldahls er vi eksaminerede bedemænd igennem Danske Bedemænd, og vi er uddannet til at yde en personlig og kvalificeret rådgivning.  

Persondatapolitik

De kan læse vores persondatapolitik her:  Persondatapolitik 

Bedemand i Hørsholm, Rungsted Kyst, Nivå, Kokkedal, Fredensborg, Karlebo og Humlebæk

Vi assisterer efterladte i både Hørsholm, Rungsted Kyst, Nivå, Kokkedal, Fredensborg, Karlebo og Humlebæk.

Uldahls har ofte arrangeret bisættelser og begravelser i følgende byer:

Hørsholm

Vi holder til på Hovedgaden 28, 2970 Hørsholm. Her er De altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om begravelser, bisættelser og andre praktiske informationer omkring dødsfald. Vidste De i øvrigt at Hørsholm har cirka 47.000 indbyggere, og Hørsholm ligger cirka 25 kilometer nord for København?

Hørsholm Kirke er beliggende på Kirke Allé i Hørsholm. Kirkekontoret er beliggende på Barakstien 2, 2970 Hørsholm.

Hørsholm Kirkegårds Kapel er beliggende på Hørsholm Kirkegård, Kirkegårdsvej 1, 2970 Hørsholm.

Vi er lokale bedemænd i Hørsholm og hjælper Dem med at arrangere en personlig begravelse fra Hørsholm Kirke eller Hørsholm Kirkegårdskapel.

 

Rungsted Kyst

Vi hjælper desuden med begravelser og bisættelser ved Rungsted Kyst. Rungsted er jo egentlig en bydel i byen Hørsholm, og postdistriktet og byens station hedder Rungsted Kyst. Af kendte danskere som har boet i Rungsted Kyst kan nævnes Karen Blixen og Simon Spies.

Rungsted Kirke er beliggende på Bolbrovej 15, 2960 Rungsted Kyst. Kirkekontoret er beliggende på Barakstien 2, 2970 Hørsholm.

Vi er lokale bedemænd i Rungsted og hjælper Dem med at arrangere en personlig begravelse eller bisættelse fra Rungsted Kirke.

 

Nivå

Nivå er en mindre kystbaneby med omkring 8.000 indbyggere. Nivå hører til Fredensborg Kommune og ligger cirka 15 kilometer fra Helsingør. Nivå er især kendt for byens teglværker. Vi bistår gerne med begravelser og bisættelser i Nivå.

Nivå Kirke er beliggende på Nivå Kirkevej 2, 2990 Nivå.

Nivå Kirkekontor er beliggende på Rantzausvej 2, 2990 Nivå.

Vi er lokale bedemænd i Nivå og hjælper Dem med at arrangere en personlig begravelse eller bisættelse fra Nivå Kirke.

 

Kokkedal

Hørsholm udgør et pænt stort areal, og i et af yderområderne finder man Kokkedal, som er en by med cirka 9.500 indbyggere. Kokkedal ligger omkring 20 kilometer syd for Helsingør og meget tæt på Helsingørmotorvejen. Man skal blot køre 30 kilometer syd, så står man midt i København. Bynavnet Kokkedal stammer fra det nærliggende gods, Kokkedal Slot, som i dag fungerer som hotel.

 

Fredensborg

Fredensborg er en stationsby, som ligger mellem Hillerød og Helsingør. Uldahls er fysisk placeret i Hørsholm, men vi hjælper også gerne med begravelser og bisættelser i Fredensborg. Byens navn stammer fra Fredensborg Slot, som ligger tæt på centrum. Som krydderi på denne lille historie kan nævnes, at Fredensborg Slot har haft utallige kendisser på besøg, blandt andre Bill Clinton, George W. Bush, Pave Johannes Paul II og Barcelonas verdensberømte fodboldhold, som spillede imod Brøndby i Champions League.

Uldahls vejleder og hjælper, hvis De er i Fredensborg og har brug for en bedemand i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. Igennem en årrække har vi været et familiefirma, som har haft fokus på at hjælpe efterladte, som skal sige farvel til deres kære. Denne sidste rejse kan ofte være smertelig, og det er vores fornemste opgave at hjælpe til, således at De kan lægge Deres kræfter de rette steder i den svære tid.

Ring til os på tlf. 2164 2970, hvis De har brug for råd og god vejledning

Vi bistår som bedemand med at sørge for at bisættelser og begravelser er så personlige og minderige som muligt, og netop vores erfaring gør, at De trygt kan overlade de praktiske opgaver i forbindelse med begravelsen til os. Vi kender til alle procedurer, og vi står parate til at hjælpe Dem, så De konstant føler Dem tryg i den svære tid.

Vi hjælper med begravelser i Fredensborg

Fredensborg er blot ét af mange områder vi bistår med begravelser og bisættelser, og som uddannet bedemand er det vigtigt at understrege, at De kan kontakte os når som helst. Vi er bemandet ved telefonerne døgnet rundt, også i weekender og helligdage, hvis De får brug for en bedemand med en konsekvent etik. Vi har en faglig ballast via den rette uddannelse blandt hele vores personale.

Dette betyder at De med sindsro kan overlade alle praktiske opgaver i forbindelse med begravelsen til os. Vi hjælper eksempelvis med dødsannonce i avisen, blomster, bårebuketter og papirarbejde i forbindelse med dødsfaldet. Netop denne hjælp er med til, at De bevarer roen og overblikket undervejs. Skulle De på noget tidspunkt være i tvivl om det mindste, kan De altid ringe til os. Så er vi til Deres disposition med gode råd og vejledning øjeblikkeligt.

Hørsholm og Fredensborg – vi kommer gerne til Dem

Vi kommer gerne hjem til Dem privat, og De er naturligvis også velkommen til at besøge os i vores begravelsesforretning på Hovedgaden 28 i Hørsholm. Vi kører som sagt meget gerne til Fredensborg og tager en snak med Dem dér, hvis De ønsker dette.

 Det kan være meget overrumplende og ressourcekrævende pludselig at skulle tage stilling til en begravelse eller bisættelse, når ens kære forlader én. Det ved vi alt om, og vores erfaring som bedemand kommer Dem til gode, når vi for eksempel varetager alle kontakter til offentlige instanser og myndigheder.

Det hjælper vi Dem med, og de kan trygt overlade disse praktiske opgaver til Deres lokale bedemand.

Ring til os på tlf. 2164 2970

 

Asminderød Kirke er beliggende Præstevej 1, 3480 Fredensborg.

Vi er lokale bedemænd i Fredensborg og Asminderød og vi hjælper Dem med at arrangere en personlig begravelse eller bisættelse fra Asminderød Kirke.

 

Karlebo

I 1682 bestod Karlebo af 14 gårde og 3 huse. I dag er det en mindre landsby i Nordsjælland med blot 214 indbyggere. Hvis De bor i Karlebo, er De naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis De har brug for hjælp eller informationer i forbindelse med dødsfald, begravelser eller bisættelser.

Karlebo Kirke er beliggende Hesselrødvej 2, Karlebo, 2980 Kokkedal.

Karlebo Kirkekontor er beliggende på Rantzausvej 2, 2990 Nivå.

Vi er lokale bedemænd i Karlebo og hjælper Dem med at arrangere en personlig begravelse eller bisættelse fra Karlebo Kirke.

 

Egedal

Egedal Kirke er beliggende Egedalsvej 3, 2980 Kokkedal.

Vi er lokale bedemænd i Egedal og hjælper Dem med at arrangere en personlig begravelse eller bisættelse i Egedal Kirke.

 

Humlebæk

Som sidste by i dette lille geografiske oprids nævner vi Humlebæk. Det er en by med knapt 10.000 indbyggere, og byen er placeret i Nordsjælland i Fredensborg Kommune. Humlebæk ligger smukt ved Øresund, og mange kender området fra besøg på Louisiana, Danmarks verdensberømte kunstmuseum. Vi bistår gerne med begravelser og bisættelser i Humlebæk.

Humlebæk Kirke er beliggende Humlebæk Strandvej 23A, 3050 Humlebæk.

Vi er lokale bedemænd i Humlebæk og hjælper Dem med at arrangere en personlig begravelse eller bisættelse i Humlebæk Kirke.

 

Uldahls yder en personlig service alle dage og døgnet rundt. 

Christian Uldahl og Katrine Uldahl

Christian Uldahl
Katrine Uldahl
Eksaminerede bedemænd

Hovedgaden 28
2970 Hørsholm

Telefon: 2164 2970
post@uldahls.dk