For en smuk og personlig begravelse

Tlf: 2164 2970

Min sidste vilje

I dokumentet "Min sidste vilje" kan De nedskrive Deres ønsker i forbindelse med Deres egen begravelse/bisættelse.

Ved at udfylde "Min sidste vilje" hjælper De Deres pårørende ved på forhånd at træffe nogle af de valg, som er nødvendige, når der skal arrangeres en begravelse eller bisættelse.

Hensigten med "Min sidste vilje" er at skabe dialog og oplyse om mulighederne. De behøver ikke tage stilling til alle punkter i formularen.

Det er vores oplevelse, at har afdøde selv har taget stilling til sine ønsker på forhånd, er det en stor hjælp for de efterladte i den svære tid efter dødsfaldet. Det giver de pårørende tryghed at vide, at begravelseshandlingen er efter afdødes eget ønske.

De kan f.eks. skrive hvilke blomster De ønsker kisten pyntet med, ønsker til salmer, dødsannonce i avisen m.v.

Få dokumentet tilsendt gratis

Vi sender gerne et gratis eksemplar af "Min sidste vilje" til Dem med posten - kontakt os på telefon 2164 2970 eller post@uldahls.dk 

De er også velkommen på vores kontor, Hovedgaden 28, 2970 Hørsholm. 

Fortæl Deres nærmeste, at De har udfyldt ”Min vidste vilje”, samt hvor De opbevarer dokumentet.

De kan få opbevaret dokumentet gratis hos os.

5 gode råd til udfyldelse af Min sidste vilje

  1. Fortæl Deres nærmeste at De har udfyldt min sidste vilje, samt hvor De opbevarer dokumentet.
  2. Opbevarer De dokumentet elektronisk f.eks. på en computer, USB, Drop Box el.lign. så husk at fortælle Deres nærmeste hvor de opbevarer Deres brugernavn/koder.
  3. Husk at skrive dato på dokumentet. Dette gør det lettere at finde den nyeste udgave, hvis De udfylder en ny Min sidste vilje eller foretager rettelser.
  4. Skriv hvis De ønsker at fravælge f.eks. dødsannonce i avisen, obduktion el. lign.
  5. Min sidste vilje er ikke et juridisk bindende dokument på samme måde som et testamente. De pårørende kan kun opfylde Deres ønsker, såfremt de ikke overstiger de økonomiske midler som er til rådighed eller strider imod gældende regler og love.

Forberedende samtale  

Vi holder gerne en forberedende samtale med Dem. Her hjælper vi Dem med at planlægge og tage stilling til Deres ønsker i forbindelse med Deres begravelse/bisættelse.

Mødet kan finde sted hjemme hos Dem eller på vores kontor Hovedgaden 28, 2970 Hørsholm. Ring på telefon 2164 2970, så aftaler vi et møde når det passer Dem.

Mødet er naturligvis uden beregning.

Christian Uldahl og Katrine Uldahl

Christian Uldahl
Katrine Uldahl
Eksaminerede bedemænd

Hovedgaden 28
2970 Hørsholm

Telefon: 2164 2970
post@uldahls.dk