For en smuk og personlig begravelse

Tlf: 2164 2970

Hvad koster en bisættelse eller begravelse?

Hos Uldahls ønsker vi, at give vores kunder en smuk og personlig begravelse til den rigtige pris. Men det kræver ofte en individuel og uddybende samtale med de pårørende for at finde den rigtige løsning, når der skal siges farvel for sidste gang.

Hos Uldahls er ikke to bisættelser eller begravelser ens, da vi ikke ønsker at arbejde med standardløsninger. Men det er ikke ensbetydende med, at vi ikke ønsker at matche priserne på markedet.

Ofte kan vi faktisk være billigere end de priser, der kan findes på nettet.

Vi har derfor bevidst valgt at tage udgangspunkt i de pårørendes konkrete ønsker via en personlig samtale. Ved samtalen kan vi finde den rigtige løsning til den rigtige pris.

Gratis og uforpligtende samtale

Nogle pårørende ønsker selv at stå for enkelte elementer i forbindelse med bisættelsen/begravelsen. Det er De naturligvis velkommen til og det vil ofte have en besparende indvirkning på prisen. Men der er mange andre faktorer, som vi ikke kender på forhånd, når vi bliver spurgt om en fast pris. Det kan f.eks. have betydning, om afdøde er sovet ind i eget hjem eller på et sygehus. Det har også betydning, om afdøde efterfølgende skal begraves eller bisættes fra den lokale kirke eller det nærmeste kapel. Derfor er vi ikke i stand til at give en fast pris på forhånd, som i værste fald enten vil medføre uindfriede forventninger eller kedelige ekstraregninger.

Derfor tilbyder vi altid en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi gennemgår forløbet. Ønsker De et uforpligtende tilbud på en bisættelse eller begravelse, så kontakt os gerne for en nærmere samtale.

Christian Uldahl og Katrine Uldahl

Christian Uldahl
Katrine Uldahl
Eksaminerede bedemænd

Hovedgaden 28
2970 Hørsholm

Telefon: 2164 2970
post@uldahls.dk