For en smuk og personlig begravelse

Tlf: 2164 2970

Bedemand i Nivå

Vi hedder Katrine og Christian Uldahl, og vi er Deres bedemand og bededame i Nivå. Vi har vores begravelsesforretning i Hørsholm, men vi hjælper naturligvis også Dem, hvis De eller afdøde bor i Nivå.

Vi hjælper i hele Nordsjælland, og Nivå er selvfølgelig ingen undtagelse. Som bedemand er det vores fornemste opgave at sørge for, at De føler Dem godt hjulpet i den svære situation, når man skal tage afsked med én man har kær.

En stor mængde spørgsmål kan nemt hobe sig op, når dødsfaldet rammer familien. Vi er eksaminerede bedemænd, og vi står klar til at hjælpe Dem, hvis De har en række spørgsmål i forbindelse med det sidste farvel til Deres kære. Vi er et familiefirma, som har hjulpet efterladte i den svære tid, og De er naturligvis velkommen til at ringe os med det samme:

Tlf. 2154 2970 – vi har åbent døgnet rundt på alle ugens dage – også søn- og helligdage.

Vi er her for Dem

Vores opgave er at hjælpe Dem med begravelse eller bisættelse i Nivå, og med mange år på bagen kan De roligt overlade alle praktiske forhold og opgaver til os. Vi har kendskab til alle procedurer, når det handler om at tage afsked med afdøde, og dette kendskab er Deres garanti for, at De kan føle Dem tryg i den svære tid.

Deres bedemand bevarer overblikket

Når dødsfaldet rammer familien, er det meget almindeligt at man som efterladt mister overblikket. Derfor er det vigtigt for os at pointere, at vi bevarer det store forkromede overblik for Dem. Vi tager os af alle de praktiske opgaver, som De ønsker vi skal tage os af. Af forskellige praktiske opgaver kan vi for eksempel nævne:

- Udsyngning af afdøde

- Kontakt til myndigheder

- Blomster og bårebuketter

- Valg af kiste og/eller urne

- Diverse papirarbejde

- Opsigelse af abonnementer

- Ansøgning om begravelseshjælp

Nivå Kirke 

Hvis begravelsen eller bisættelsen skal foregå i Nivå Kirke, der er placeret i Karlebo Sogn, er vi naturligvis klar til at bistå med alle praktiske detaljer i denne forbindelse. Vi skaber i samarbejde med Dem kontakt til præst og kirkepersonale, så alt i forbindelse med det sidste farvel foregår på bedste vis. Nivå Kirke er bygget i 1909, og det er muligt at køre bil op til indgangen. Der er heller ingen trappetrin ved indgangen til kirken, hvilket gør det lettere for gangbesværede.

Der skal for eksempel tages stilling til valg af gravsted, og her er vi som bedemand klar til at besvar de spørgsmål, som De måtte have i den forbindelse. Vi kommer gerne til Dem i Deres hjem i Nivå. Det tager cirka cirka 15 minutter i bil, hvis man skal fra Nivå til Hørsholm, og som sagt besøger vi gerne Dem på Deres bopæl, hvis De ønsker en indledende samtale med Deres lokale bedemand, og De er altid velkommen til at besøge os i vores lokaler på Hovedgaden 28 i Hørsholm.

Christian Uldahl og Katrine Uldahl

Christian Uldahl
Katrine Uldahl
Eksaminerede bedemænd

Hovedgaden 28
2970 Hørsholm

Telefon: 2164 2970
post@uldahls.dk