For en smuk og personlig begravelse

Tlf: 2164 2970

Bedemand i Vedbæk - lad os hjælpe Dem

Uldahls Begravelsesforretning er Deres certificerede bedemand / bededame i Vedbæk.

Vi hjælper Dem med at arrangere en personlig og smuk bisættelse eller begravelse i Vedbæk Kirke.

Når De har brug for os, er vi der altid

De er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om begravelser, bisættelser og andre praktiske informationer omkring dødsfald. Vi træffes alle ugens dage på telefon 2164 2970 - døgnet rundt. De er naturligvis velkommen til at besøge os i vores lokaler i Hørsholm, blot 10 minutters kørsel fra Vedbæk.

Vi hjælper med kontakt til præst og kirkekontoret i Vedbæk

Vedbæk Kirkekontor er beliggende på Vedbæk Stationsvej 9, 2950 Vedbæk. Kirkekontoret passes af kordegn Greta Vidalis.

Vedbæk Kirkes adresse er Enrumvej 30, 2950 Vedbæk.

Kirken har 200 siddepladser.

Der er mulighed for blomster eller lys (LED lys) i stolerækkerne.

Vedbæk Kirke har et musikanlæg, hvorpå det er muligt at afspille musik fra f.eks. en smartphone eller via et CD-anlæg. Uldahls står gerne for anlæg og afspilning af musik i kirken.

Vedbæk Kirkegård

Vedbæk Kirkegård er beliggende ved siden af kirken. Kirkegårdens gravere er normalt til at træffe på kirkegården, men kirkegården administeres via Rudersdal Kirkegårdskontor på Søllerød Kirkegård.

Uldahls hjælper Dem gerne med kontakt til Vedbæk Kirkegård. Hvis De ønsker at udtage gravsted på kirkegården, kan vi arrangere et møde med graveren for Dem. Graveren kan vise Dem rundt på kirkegården og vise de forskellige gravstedstyper og muligheder.

Vedbæk Kirkegård har bl.a. en fællesgrav hvor det er muligt at overvære nedsættelsen af urnen. Dette betyder at urnens placering i fællesgraven er kendt af de pårørende, hvilket ellers ikke er muligt på de fleste fællesgrave.

Kirkegården har også små urnegravsteder med plads til 2 urner og en lille stenplade med navne.

Mindesammenkomst i Vedbæk Sognegård

Det er muligt at leje Vedbæk Sognegårds lokaler til en sammenkomst efter bisættelsen eller begravelsen. Sognegården er beliggende på Vedbæk Stationsvej 9, 2950 Vedbæk.

Uldahls hjælper Dem gerne med arrangering af mindesammenkomst i sognegården. Vi har også mulighed for formidle kontakt til et mindre cateringsfirma, som kan hjælpe med opdækning, kaffe, kage eller sandwich og oprydning. 

Der er plads til ca. 40 personer i Vedbæk sognegårds lokale.

Vi hjælper med praktiske detaljer

I forbindelse med dødsfald er der en række praktiske ting, som De - som pårørende - skal tage stilling til. Vores erfaring som bedemand fortæller, at det kan være ekstremt svært at tage stilling til sådanne praktiske detaljer, når man har mistet én man har kær. Derfor skal De bruge os som Deres forlængede arm, når der skal for eksempel skal tages stilling til:

  • Dødsannoncer i dagblad/ugeavis
  • Bisættelse eller begravelse
  • Kiste og urne
  • Askespredning på hav
  • Kontakt til offentlige myndigheder
  • Mindekomsammen
  • Blomster og bårebuketter
  • Rustvognskørsel
  • Udgifter til kirkegård / gravsted

Uldahls er en bedemandsforretning beliggende på Hovedgaden 28 i Hørsholm. Vi hjælper efterladte og pårørende - udover i Vedbæk - også i Rungsted Kyst, Nivå, Kokkedal, Fredensborg, Karlebo og Humlebæk

Christian Uldahl og Katrine Uldahl

Christian Uldahl
Katrine Uldahl
Eksaminerede bedemænd

Hovedgaden 28
2970 Hørsholm

Telefon: 2164 2970
post@uldahls.dk