For en smuk og personlig begravelse

Tlf: 2164 2970

Bedemand i Asminderød.

Uldahls – personlige begravelser bistår med begravelser og bisættelser i Asminderød og andre byer i Nordsjælland. Vi er et familiefirma med mange års erfaring når det handler om hjælp og assistance ved dødsfald. Vi har igennem 3. generationer varetaget det store ansvar det er at arrangere og gennemføre en smuk og personlige begravelse.

Vi ved hvor vigtigt det er at yde de pårørende til en afdøde, den rigtige vejledning og hjælp.

Vi er eksaminerede bedemænd, uddannet igennem brancheorganisationen Danske Bedemænd. Det er Deres sikkerhed for en professionel og tryg service igennem hele forløbet.

Tryghed, tillid og tid er vores nøgleord i forbindelse med begravelser og bisættelser. Vi har en konsekvent etik og ordentlighed, og vores personale har alle gennemgået relevante uddannelser inden for bedemandsfaget.

 

Deres lokale eksaminerede bedemænd i Asminderød.

Uldahls- personlige begravelser er et familiefirma. Søskendeparret Katrine Uldahl og Christian Uldahl er begge opvokset i familiens begravelsesforretning. Sammen har de over 30 års erfaring inden for arrangering og gennemførsler af bisættelser og begravelser. Bedemand Christian Uldahl fungerer ligeledes som foredragsholder i Frivilligcenter Rudersdal, Birkerød Kirke, Vedbæk Kirke, Holte Kirke, Gammel Holte Kirke og Rungsted Kirke.

 

Fælles for Katrine og Christian Uldahl er at de arbejder professionelt med bisættelser og begravelser, og at de som det vigtigste vil sørge for, at de efterladte får al den hjælp og assistance i forbindelse med det sidste farvel. Omsorgsfuldhed, empati og venlig service er nøgleord for os.  

Begravelse fra Asminderød Kirke.

Vi hjælper Dem med at arrangere en begravelse fra Asminderød Kirke. Vi er lokale bedemænd og hjælper gerne med kontakt til kirkekontoret. Vi hjælper Dem også med kontakt til præsten, så dato og tidspunkt for begravelsen kan fastlægges.  Vi hjælper gerne med indrykning af dødsannoncer, pyntning af kisten med blomster, udsmykning af Asminderød Kirke. Evt. trykning af salmeblade og arrangering af mindesammenkomst efter begravelsen.

 

Når De har brug for os i Asminderød, er vi der altid.

De er velkommen til at kontakt os på telefon 2164 2970m, hvis De får brug for vores hjælp.

Vi træffes alle dage – også søn- og hellige. Vi sidder ved telefonen og er altid klar til at besvare Deres spørgsmål. De vil altid få personlig kontakt med én af vore dygtige bedemænd.

Vi kommer gerne hjem til Dem i Asminderød og holder et uforpligtende møde. På mødet vil vi vejlede og hjælpe Dem med at arrangere en smuk og personlig begravelse. De er naturligvis også velkommen til at komme til samtale hos os i vores begravelsesforretning. Vi bor tæt på Asminderød.

Det er ikke længere nødvendigt, at De medbringer personlige dokumenter til samtalen med bedemanden. Vi rekvirerer selv alle nødvendige oplysninger digitalt. Vi hjælper Dem trygt og sikkert igennem hele forløbet.

Christian Uldahl og Katrine Uldahl

Christian Uldahl
Katrine Uldahl
Eksaminerede bedemænd

Hovedgaden 28
2970 Hørsholm

Telefon: 2164 2970
post@uldahls.dk