For en smuk og personlig begravelse

Tlf: 2164 2970

Bedemand i Blovstrød.

Uldahls – personlige begravelser har lang erfaring med arrangering af begravelser og bisættelser i Blovstrød Kirke.   

Vores kontor er beliggende tæt på Blovstrød by, men vi kommer gerne hjem til Dem og taler med Dem.

Vi er et familiefirma bestående af søskendeparret Katrine og Christian Uldahl. Vi er eksaminerede bedemænd og er uddannet hos brancheforeningen Danske Bedemænd. Det er Deres tryghed for en professionel og tryg vedledning og hjælp.

Vi har sammenlagt mere end 30 års erfaring med at arrangere en smuk og personlig begravelse i Blovstrød. Ring trygt til os på telefon 2164 2970 vedrørende vejledning om bisættelse eller begravelse i Blovstrød.

Vi kan hjælpe med kontakt til kirke og præst i Blovstrød.

Blovstrød Kirke er beliggende Kærvej 20, 3450 Allerød, Blovstrød sogn. Sognepræst Kristine Ravn bor i præstegården, som ligger i forlængelse af Blovstrød Kirke. Kirken kan rumme ca. 100 personer. Der er mulighed for levende lys i stolerækkerne eller en kombination og blomster og lys. Kirken er beliggende på Blovstrød Kirkegård.

Kirkegården rummer traditionelle gravsteder, den ukendte fællesgrav og plænegravsteder. Uldahls hjælper Dem med kontakt til præsten og kirkegårdsgraveren med hensyn til udtagelse af gravsted på Blovstrød Kirkegård.   

Ring på telefon 2164 2970

Blovstrød Kirkes sognegård

Efter bisættelsen eller begravelsen kan gravøl/mindesammenkomst finde sted i Blovstrød Kirke Sognegård. Sognegården ligger over for kirken og har plads til ca. 100 personer.

Kirkens frivillige kan hjælpe med indkøb, borddækning og oprydning, så De kan bruge tiden på at tale med gæsterne. Uldahls hjælper Dem gerne med at arrangere gravøl/mindesammenkomst i Blovstrød Sognegård.

Vi hjælper Dem trygt igennem hele forløbet.

Christian Uldahl og Katrine Uldahl

Christian Uldahl
Katrine Uldahl
Eksaminerede bedemænd

Hovedgaden 28
2970 Hørsholm

Telefon: 2164 2970
post@uldahls.dk