For en smuk og personlig begravelse

Tlf: 2164 2970

Nyheder

Vi modtager mange henvendelser og spørgsmål omkring begravelsestraditioner og skikke i forbindelse med dødsfald.

På denne side vil vi løbende kommentere på aktuelle emner omhandlende begravelsesskikke, regler og lovgivning samt nye muligheder for personlige begravelser og bisættelser.

Deling af afdødes aske og begravelse af urne på egen grund

01. okt. 2018

Hans Kongelige Højhed Prins Henrik blev bisat den 20. februar 2018 i Christiansborg Slotskirke.

Efter kremeringen på Bispebjerg krematorium var det Prinsens eget ønske, at hans aske blev delt i to. Den ene halvdel af asken skal spredes over de danske farvande. Den anden halvdel skal nedsættes i en urne i den private del af haven ved Fredensborg Slot.

Bedemand i Fredensborg

18. sep. 2018

Uldahls vejleder og hjælper, hvis De er i Fredensborg og har brug for en bedemand i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. Igennem en årrække har vi været et familiefirma, som har haft fokus på at hjælpe efterladte, som skal sige farvel til deres kære.

Børn og begravelser

01. sep. 2018

Vi har samlet nogle gode råd fra bl.a. Børns Vilkår og Kræftens Bekæmpelse, som kan hjælpe de voksne med at inddrage og tale med børnene om døden.

Foredrag om de praktiske forhold ved dødsfald og testamente

01. aug. 2018

Fredag den 24. august 2018 afholder vi foredrag hos Farum Seniorers Fredagstræf på aktivitetscentret Gedevasevang i Farum.

Min sidste vilje

03. maj. 2018

I formularen Min sidste vilje kan De nedskrive Deres ønsker til Deres begravelse/bisættelse. Ved at udfylde Min sidste vilje hjælper De Deres pårørende ved på forhånd at træffe nogle af de svære valg, som er nødvendige, når der skal arrangeres en begravelse eller bisættelse.

| Side  1  2 
Christian Uldahl og Katrine Uldahl

Christian Uldahl
Katrine Uldahl
Eksaminerede bedemænd

Hovedgaden 28
2970 Hørsholm

Telefon: 2164 2970
post@uldahls.dk